Prištinski mediji dolivaju ulje!

Izveštaji sa fudbalske utakmice Srbije i Albanije u Beogradu, udarna su vest u današnjim prištinskim pisanim i elektronskim medijima, uz isticanje da je igra prekinuta zbog incidenata i napada navijača na igrače reprezentacije Albanije.

Fudbal 15.10.2014 | 15:00
Prištinski mediji dolivaju ulje!

Dnevnik Koha ditore pod velikim naslovom na prvoj strani piše da je utakmica koja je ocenjena kao "više od fudbala", pokazala da je bila upravo takva. Do prekida je došlo kada se iznad stadiona pojavila letelica sa crveno-crnom zastavom što je okončano napadom na reprezentativce Albanije. To je, navodi list, nateralo zvaničnike UEFE da prekinu meč.

"Etnička Albanija nad beogradskim nebom", naslov je izveštaja sa utakmice koji objavljuje dnevnik Kosova sot. Dnevnik Lajm piše da je u Beogradu pobeđen srpski huliganizam.

"Velika Albanija" naslov je izveštaja sa utakmice u dnevniku Zeri. U njemu se ističe da je Albanija bila velika tokom 41 minuta utakmice u Beogradu protiv reprezentacije Srbije.

Dnevnik Tribuna izveštaj sa utakmice je naslovio sa "Srbija je osramoćena", dok "Epoka e re" o utakmici piše pod naslovom "Ponosni na nacionalnu reprezentaciju".

Komentari / 0

Ostavite komentar