Лекција из части - Срби штитили Албанце!

Нереди на стадиону Партизана нису помутили чојство и јунаштво фудбалерима Србије, који су упркос провокацији са заставом "велике Албаније" остали прибрани и показали се као велики људи.

Фудбал 15.10.2014 | 14:15
Лекција из части - Срби штитили Албанце!

- Нама је најбитније да смо као екипа све време били уз репрезетантивце Албаније и пружали им подршку. Остаје жал што је фудбал завршио у другом плану - рекао је капитен "орлова" Бранислав Ивановић.

Иако је на терену у Хумској завладао хаос после епизоде са дроном и заставом, због чега је утакмица прекинута, наши играчи су се понашали за понос!

Неколико навијача улетело је на терен и отимало се за заставу са играчима Албаније, које су наши играчи све време штитили и ширили руке како би зауставили нереде.

Александар Коларов први се нашао усред хаоса и потрчао да заштити гостујуће играче.

Њему је међу првима у помоћ притекао и Лазар Марковић.

Тензије је смиривао и наш голман Владимир Стојковић, заједно са осталим саиграчима, и причао са колегом Беришом.

Приликом другог упада навијача са трибина, Данко Лазовић га је зауставио и упутио ван терена.

Наш леви леви бек и члан Манчестер ситија највише се трудио, па је загрлио албанске фудбалере приликом одласка у тунел и руком показивао навијачима да се смире.

Тако су фудбалери Србије у општем хаосу остали прибрани и показали како се треба понашати у оваквим ситуацијама.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хадзо

15.10.2014 22:27

Сто се Тице играца србије они су били фер И професионално су се поставили није људи ма било тек тако једноставно они нису криви за неред И ја мислим ко ког да казни нетреба људе казнити за несто сто нису зељели. Поздрав играцима србије

ОДГОВОРИТЕ