Lekcija iz časti - Srbi štitili Albance!

Neredi na stadionu Partizana nisu pomutili čojstvo i junaštvo fudbalerima Srbije, koji su uprkos provokaciji sa zastavom "velike Albanije" ostali pribrani i pokazali se kao veliki ljudi.

Fudbal 15.10.2014 | 14:15
Lekcija iz časti - Srbi štitili Albance!

- Nama je najbitnije da smo kao ekipa sve vreme bili uz reprezetantivce Albanije i pružali im podršku. Ostaje žal što je fudbal završio u drugom planu - rekao je kapiten "orlova" Branislav Ivanović.

Iako je na terenu u Humskoj zavladao haos posle epizode sa dronom i zastavom, zbog čega je utakmica prekinuta, naši igrači su se ponašali za ponos!

Nekoliko navijača uletelo je na teren i otimalo se za zastavu sa igračima Albanije, koje su naši igrači sve vreme štitili i širili ruke kako bi zaustavili nerede.

Aleksandar Kolarov prvi se našao usred haosa i potrčao da zaštiti gostujuće igrače.

Njemu je među prvima u pomoć pritekao i Lazar Marković.

Tenzije je smirivao i naš golman Vladimir Stojković, zajedno sa ostalim saigračima, i pričao sa kolegom Berišom.

Prilikom drugog upada navijača sa tribina, Danko Lazović ga je zaustavio i uputio van terena.

Naš levi levi bek i član Mančester sitija najviše se trudio, pa je zagrlio albanske fudbalere prilikom odlaska u tunel i rukom pokazivao navijačima da se smire.

Tako su fudbaleri Srbije u opštem haosu ostali pribrani i pokazali kako se treba ponašati u ovakvim situacijama.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hadzo

15.10.2014 22:27

Sto se Tice igraca srbije oni su bili fer I profesionalno su se postavili nije ljudi ma bilo tek tako jednostavno oni nisu krivi za nered I ja mislim ko kog da kazni netreba ljude kazniti za nesto sto nisu zeljeli. Pozdrav igracima srbije

ODGOVORITE