Видео: ЈПН - БРА 0:4! Нејмар бољи од Пелеа!

Ас Барселоне постигао четири гола за Бразил против Јапана - 4:0. У пријатељским мечевима после дебакла на Светском првенству, Бразил игра као препорођен.

Фудбал 15.10.2014 | 12:15
Видео: ЈПН - БРА 0:4! Нејмар бољи од Пелеа!

Да ли је до повратка Дунге на место селектора, да ли до тога што у овим утакмицама нема такмичарског набоја или нечег трећег? Вероватно је све скупа, али можда и највише до сјајне форме у којој се налази Нејмар, а који због повреде леђа против Чилеа није играо у мечевима у којима су Бразилци доживели "бламаже" од Немачке и Холандије.

Од када се опоравио од повреде, Нејмар игра фантастично. Ове сезоне "решета мреже" и у дресу Барселоне и у дресу националног тима, а последњи је то осетио голман Јапана.

Бразил је у пријатељском мечу одиграном у Сингапуру савладао Јапан 4:0, головима Нејмара у 18, 48, 77. и 81. минуту.

Млади нападач (22 године) је тако стигао до бројке од 40 голова за национални тим, чиме је претекао славног Бебета. Испред њега остали су још Зико (48), Ромарио (55), Роналдо (62) и Пеле (77).

Иако је Пеле, за сада, неприкосновен на тој листи, Нејмар је већ успео да га надмаши у једном - легендарни нападач никада није успео да постигне четири гола за Бразил у једном мечу.

Погледајте како је то изгледало против Јапана. Погађао је Нејмар и левом и десном ногом, а на крају и главом.

Коментари / 0

Оставите коментар