Video: JPN - BRA 0:4! Nejmar bolji od Pelea!

As Barselone postigao četiri gola za Brazil protiv Japana - 4:0. U prijateljskim mečevima posle debakla na Svetskom prvenstvu, Brazil igra kao preporođen.

Fudbal 15.10.2014 | 12:15
Video: JPN - BRA 0:4! Nejmar bolji od Pelea!

Da li je do povratka Dunge na mesto selektora, da li do toga što u ovim utakmicama nema takmičarskog naboja ili nečeg trećeg? Verovatno je sve skupa, ali možda i najviše do sjajne forme u kojoj se nalazi Nejmar, a koji zbog povrede leđa protiv Čilea nije igrao u mečevima u kojima su Brazilci doživeli "blamaže" od Nemačke i Holandije.

Od kada se oporavio od povrede, Nejmar igra fantastično. Ove sezone "rešeta mreže" i u dresu Barselone i u dresu nacionalnog tima, a poslednji je to osetio golman Japana.

Brazil je u prijateljskom meču odigranom u Singapuru savladao Japan 4:0, golovima Nejmara u 18, 48, 77. i 81. minutu.

Mladi napadač (22 godine) je tako stigao do brojke od 40 golova za nacionalni tim, čime je pretekao slavnog Bebeta. Ispred njega ostali su još Ziko (48), Romario (55), Ronaldo (62) i Pele (77).

Iako je Pele, za sada, neprikosnoven na toj listi, Nejmar je već uspeo da ga nadmaši u jednom - legendarni napadač nikada nije uspeo da postigne četiri gola za Brazil u jednom meču.

Pogledajte kako je to izgledalo protiv Japana. Pogađao je Nejmar i levom i desnom nogom, a na kraju i glavom.

Komentari / 0

Ostavite komentar