Трајковић: Ја и даље волим Партизан!

Штопер, коме је пресудио црвени картон на мечу са Лудогороцеом, "раскрстио" са црно-белима и тврди да је клуб из Хумске био коректан.

Фудбал 15.10.2014 | 11:30
Трајковић: Ја и даље волим Партизан!

Бранислав Трајковић и званично више није играч Партизана.

Црвени картон, који је зарадио у мечу са Лудогорецом 6. августа затворио му је врата тима црно-белих. Са клубом из Хумске, каже, растао се коректно и од јануара ће бити слободан да потражи нову средину.

"Тачно је, нисам више играч Партизана. Не бих улазио у детаље, једино могу да откријем да је клуб био коректан. Задовољан сам", изјавио је за "Журнал" Бранислав Трајковић.

Он је рекао да се са црно-белима растаје у фер атмосфери.

"Не могу да кажем ниједну ружну реч за црно-беле. Волим, навијам и желим све најлепше мом Партизану", рекао је Трајковић и додао да тренеру Марку Николићу ништа не замера након што га је отписао много раније пре истека званичног уговора, који је био потписан до краја јуна 2017.

"Ништа му не замерам. Свако иде својим путем...".

Трајковић је додао да му је и два месеца после црвеног картона и даље криво што је направио глупост, која је Партизан коштала елиминације на путу ка Лиги шампиона.

"Криво ми је, не могу да прежалим. Прошао сам веома тежак период и разочаран сам. Поготово су ме разочарали новинари, јер су у стању да од муве направе медведа", додао је бивши играч црно-белих, који је за клуб из Хумске одиграо 27 мечева, и истакао да већ постоје неке понуде и да ће их добро размотрити до јануарског прелазног рока.

Партизан је Трајковићу дуговао око 40.000 евра, али је после свега што се догодило пронађено компромисно решење по коме ће фудбалеру бити исплаћено 30.000 евра, преноси "Спорт".

Бранислав Трајковић, без обзира на све што се догодило, и даље воли Партизан и бодриће свој клуб и у предстојећем "вечитом дербију" против Црвене звезде. "Надам се да ће моји досадашњи саиграчи славити против Звезде. Уз њих сам", истакао је Трајковић.

Коментари / 0

Оставите коментар