Trajković: Ja i dalje volim Partizan!

Štoper, kome je presudio crveni karton na meču sa Ludogoroceom, "raskrstio" sa crno-belima i tvrdi da je klub iz Humske bio korektan.

Fudbal 15.10.2014 | 11:30
Trajković: Ja i dalje volim Partizan!

Branislav Trajković i zvanično više nije igrač Partizana.

Crveni karton, koji je zaradio u meču sa Ludogorecom 6. avgusta zatvorio mu je vrata tima crno-belih. Sa klubom iz Humske, kaže, rastao se korektno i od januara će biti slobodan da potraži novu sredinu.

"Tačno je, nisam više igrač Partizana. Ne bih ulazio u detalje, jedino mogu da otkrijem da je klub bio korektan. Zadovoljan sam", izjavio je za "Žurnal" Branislav Trajković.

On je rekao da se sa crno-belima rastaje u fer atmosferi.

"Ne mogu da kažem nijednu ružnu reč za crno-bele. Volim, navijam i želim sve najlepše mom Partizanu", rekao je Trajković i dodao da treneru Marku Nikoliću ništa ne zamera nakon što ga je otpisao mnogo ranije pre isteka zvaničnog ugovora, koji je bio potpisan do kraja juna 2017.

"Ništa mu ne zameram. Svako ide svojim putem...".

Trajković je dodao da mu je i dva meseca posle crvenog kartona i dalje krivo što je napravio glupost, koja je Partizan koštala eliminacije na putu ka Ligi šampiona.

"Krivo mi je, ne mogu da prežalim. Prošao sam veoma težak period i razočaran sam. Pogotovo su me razočarali novinari, jer su u stanju da od muve naprave medveda", dodao je bivši igrač crno-belih, koji je za klub iz Humske odigrao 27 mečeva, i istakao da već postoje neke ponude i da će ih dobro razmotriti do januarskog prelaznog roka.

Partizan je Trajkoviću dugovao oko 40.000 evra, ali je posle svega što se dogodilo pronađeno kompromisno rešenje po kome će fudbaleru biti isplaćeno 30.000 evra, prenosi "Sport".

Branislav Trajković, bez obzira na sve što se dogodilo, i dalje voli Partizan i bodriće svoj klub i u predstojećem "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde. "Nadam se da će moji dosadašnji saigrači slaviti protiv Zvezde. Uz njih sam", istakao je Trajković.

Komentari / 0

Ostavite komentar