Брат премијера Албаније изазвао прекид утакмице

Инцидент на стадиону Партизана током утакмице Србија - Албанија изазвао је и организовао Олси Рама, брат албанског премијера, незванично сазнају “Новости”.

Србија 15.10.2014 | 07:18
Брат премијера Албаније изазвао прекид утакмице

Инцидент на стадиону Партизана током утакмице Србија - Албанија изазвао је и организовао Олси Рама, брат албанског премијера Едија Раме, незванично сазнају “Новости”. Он је пре неколико тренутака ухапшен. Према нашим информацијама Рама има амерички пасош.

Екстремисти који су изазвали прекид меча дошли су из Албаније. На енергично инсистирање амбасадора из ЕУ организатори утакмице морали су да их пусте на стадион.

Како преносе наши извори беспилотна летелица пуштена је са цркве у Хумској улици, а Рамин брат управљао је њоме даљинским управљачем из ВИП ложе.

Даљински управљач је пронађен код Олси Раме.

Према незваничним информацијама, Олсија је привео начелник београдске полиције Веселин Милић.
Епилог није познат, званичних информација није било до један сат после поноћи.

Олси Рама (45) запослен је у компанији Пегасус Комуникејшенс.

Млађи брат албанског премијера је пре тога радио у компанији Делфинус Медикал Технолоџис, и као научни истраживац и менаџер пројеката у медицинском институту Барбара Ен Карманос у Детроиту, САД.

Од 1993. до 1997. године био је програмски директор фондације Отвореног друштва за Албанију, коју је спонзорисала фондација Сорош.

Олси Рама се у априлу 1997. године преселио у САД.

Отац браће Рама је познати албански вајар Кристаћ Рама (1932-1998. ).

Кристаћ и ујак браће Рама, Спиро Колека, били су чланови Политбироа и високопозиционирани комунистички званичници за време комунистичке диктатуре у Албанији.

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

15.10.2014 06:33

Е сада али немају наши политичари ни у СРБИЈИ а ни у РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ да зову тог паметног амбасадора еу у београду и отјерају га одмах за сва времена и ударе му доживотну забрану улазка. Да ли ће сада амбасада еу да плати казну? Одмах све казне које добије ФС Србије послати у брисел па нека онда они разматрају ситуацију, а овог шипца ће морати пустити јер ће сада на њих у СРБИЈИ да врши притисак и амбасада америке поред амбасаде еу, чудно опет су СРБИ лагали и дичили се како ће сваког ко буде дошао да навија за албанију ухапсити и протјерати, наравно опет се ту умјеша наш традиционалан пријате еу-европска унија, тј. њихов амбасадор и наравно све опет на штету СРБА питам се само шта наш државни врх чека, имају ли они храбрости било шта рећи собзиром да нас је европа опет насанкала мало је било за све оне 90.те па и признавање косова паљење СРБСКИХ ПРАВОСЛАВНИХ вјерских објеката сада нас наши пријатељи изненадише и са овим

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма јасно

15.10.2014 06:56

публика на стадиону као у позоришту, апсолутно ненавикла да види сцене дивљаштва и згрожена шта су све урадили навијачи Албаније..којих неким цудом и није било на трибинама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

15.10.2014 07:02

Неком дебилу који је брат премијера једне смрдљиве земље укажеш гостопримство а они то злоупотребе на најпримитивнији начин, 3-0 за Србију а ви шиптари славите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бих

15.10.2014 07:15

Ре.дрина. дали се мозе реци за неку дрзаву да је смрдљива. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мимо

15.10.2014 07:29

Проблем је велики сто у србији је пуно национализма пуно пуно И ови млади људи су толико заведени И затровани национализмом до гусе а то су све криве владајуце структуре који Им то подмецу прице о косову И мафија супља прица. У сваком спорту има провокација Али те пробокације треба науцити како мирно рјесавати спорски а не ко зивотиње ускакати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАЖУ

15.10.2014 07:34

Да је Бане Ивановиц штитио играче Албаније....сад се нешто контам па да питам, је ли Бане позитивац или негативац

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајево

15.10.2014 08:00

овдје на балкану најтезе је играти фудбалерима овакве утакмице јер свакој будали мозе сваста пасти на памет.исто се могло десити било гдје.у сарајеву,загребу или београду било која репрезентација из окрузења има своје фанатике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајево

15.10.2014 08:09

Бане Ивановиц је прије свега спортиста и тако се понасао.ни позитивац ни негативац вец спортиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

15.10.2014 08:33

не могу да вјерујем да овако навијаци србије могу насјести, све било било ал ударање играца албаније од стране редара (осигурања) це србију костати утакмице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Противаздушна одбрана

15.10.2014 08:34

хттп://www.схерв.нет/цм/емотицонс/wар/хелицоптер.гиф

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дмитар

15.10.2014 08:47

Још једна у низу подвала католика, која је изведена уз помоћ Арбанаса. Нама су католици направили јеко велику неправду. Ватикански генерали су наводили Арбанасе из каспијког басена и населили их на обалу Средоземног Мора да не можемо излазити на обале средоземља. Сад су преко Мајкла Девенпорта (Читај: Прави владар Србије) и ЦИА изазвали прекид утакмице да би нас пред светом бламирали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

15.10.2014 09:13

Све брат до брата. Паре су бре цудо....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лептирица

15.10.2014 09:30

Јадни ми увек извуцемо дебљи крај... Ста би било да смо ми којим слуцајем у Тирани ставили заставу Велике Србије, па Европа би нас казнила да не играмо наредних 100 година... Неправда.. Али албански лоби је један од јацих у свету, уостало не треба заборавити да је Аустроугарска створила Албанију као протекторат, тако да не верујем ни да це је та иста Европа казнити.. А Европа це казнити Србе,то је као и увек наставак америцке политицке игре двоструких стандарда...

ОДГОВОРИТЕ