Brat premijera Albanije izazvao prekid utakmice

Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Olsi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”.

Srbija 15.10.2014 | 07:18
Brat premijera Albanije izazvao prekid utakmice

Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Olsi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, nezvanično saznaju “Novosti”. On je pre nekoliko trenutaka uhapšen. Prema našim informacijama Rama ima američki pasoš.

Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije. Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion.

Kako prenose naši izvori bespilotna letelica puštena je sa crkve u Humskoj ulici, a Ramin brat upravljao je njome daljinskim upravljačem iz VIP lože.

Daljinski upravljač je pronađen kod Olsi Rame.

Prema nezvaničnim informacijama, Olsija je priveo načelnik beogradske policije Veselin Milić.
Epilog nije poznat, zvaničnih informacija nije bilo do jedan sat posle ponoći.

Olsi Rama (45) zaposlen je u kompaniji Pegasus Komunikejšens.

Mlađi brat albanskog premijera je pre toga radio u kompaniji Delfinus Medikal Tehnolodžis, i kao naučni istraživac i menadžer projekata u medicinskom institutu Barbara En Karmanos u Detroitu, SAD.

Od 1993. do 1997. godine bio je programski direktor fondacije Otvorenog društva za Albaniju, koju je sponzorisala fondacija Soroš.

Olsi Rama se u aprilu 1997. godine preselio u SAD.

Otac braće Rama je poznati albanski vajar Kristać Rama (1932-1998. ).

Kristać i ujak braće Rama, Spiro Koleka, bili su članovi Politbiroa i visokopozicionirani komunistički zvaničnici za vreme komunističke diktature u Albaniji.

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

15.10.2014 06:33

E sada ali nemaju naši političari ni u SRBIJI a ni u REPUBLICI SRPSKOJ da zovu tog pametnog ambasadora eu u beogradu i otjeraju ga odmah za sva vremena i udare mu doživotnu zabranu ulazka. Da li će sada ambasada eu da plati kaznu? Odmah sve kazne koje dobije FS Srbije poslati u brisel pa neka onda oni razmatraju situaciju, a ovog šipca će morati pustiti jer će sada na njih u SRBIJI da vrši pritisak i ambasada amerike pored ambasade eu, čudno opet su SRBI lagali i dičili se kako će svakog ko bude došao da navija za albaniju uhapsiti i protjerati, naravno opet se tu umješa naš tradicionalan prijate eu-evropska unija, tj. njihov ambasador i naravno sve opet na štetu SRBA pitam se samo šta naš državni vrh čeka, imaju li oni hrabrosti bilo šta reći sobzirom da nas je evropa opet nasankala malo je bilo za sve one 90.te pa i priznavanje kosova paljenje SRBSKIH PRAVOSLAVNIH vjerskih objekata sada nas naši prijatelji iznenadiše i sa ovim

ODGOVORITE
Name

ma jasno

15.10.2014 06:56

publika na stadionu kao u pozorištu, apsolutno nenavikla da vidi scene divljaštva i zgrožena šta su sve uradili navijači Albanije..kojih nekim cudom i nije bilo na tribinama

ODGOVORITE
Name

Drina

15.10.2014 07:02

Nekom debilu koji je brat premijera jedne smrdljive zemlje ukažeš gostoprimstvo a oni to zloupotrebe na najprimitivniji način, 3-0 za Srbiju a vi šiptari slavite

ODGOVORITE
Name

Bih

15.10.2014 07:15

Re.drina. dali se moze reci za neku drzavu da je smrdljiva. Sramota

ODGOVORITE
Name

Mimo

15.10.2014 07:29

Problem je veliki sto u srbiji je puno nacionalizma puno puno I ovi mladi ljudi su toliko zavedeni I zatrovani nacionalizmom do guse a to su sve krive vladajuce strukture koji Im to podmecu price o kosovu I mafija suplja prica. U svakom sportu ima provokacija Ali te probokacije treba nauciti kako mirno rjesavati sporski a ne ko zivotinje uskakati.

ODGOVORITE
Name

KAŽU

15.10.2014 07:34

Da je Bane Ivanovic štitio igrače Albanije....sad se nešto kontam pa da pitam, je li Bane pozitivac ili negativac

ODGOVORITE
Name

sarajevo

15.10.2014 08:00

ovdje na balkanu najteze je igrati fudbalerima ovakve utakmice jer svakoj budali moze svasta pasti na pamet.isto se moglo desiti bilo gdje.u sarajevu,zagrebu ili beogradu bilo koja reprezentacija iz okruzenja ima svoje fanatike.

ODGOVORITE
Name

sarajevo

15.10.2014 08:09

Bane Ivanovic je prije svega sportista i tako se ponasao.ni pozitivac ni negativac vec sportista.

ODGOVORITE
Name

rade

15.10.2014 08:33

ne mogu da vjerujem da ovako navijaci srbije mogu nasjesti, sve bilo bilo al udaranje igraca albanije od strane redara (osiguranja) ce srbiju kostati utakmice!

ODGOVORITE
Name

Protivazdušna odbrana

15.10.2014 08:34

http://www.sherv.net/cm/emoticons/war/helicopter.gif

ODGOVORITE
Name

Dmitar

15.10.2014 08:47

Još jedna u nizu podvala katolika, koja je izvedena uz pomoć Arbanasa. Nama su katolici napravili jeko veliku nepravdu. Vatikanski generali su navodili Arbanase iz kaspijkog basena i naselili ih na obalu Sredozemnog Mora da ne možemo izlaziti na obale sredozemlja. Sad su preko Majkla Devenporta (Čitaj: Pravi vladar Srbije) i CIA izazvali prekid utakmice da bi nas pred svetom blamirali.

ODGOVORITE
Name

Tamo Daleko Breee

15.10.2014 09:13

Sve brat do brata. Pare su bre cudo....

ODGOVORITE
Name

Leptirica

15.10.2014 09:30

Jadni mi uvek izvucemo deblji kraj... Sta bi bilo da smo mi kojim slucajem u Tirani stavili zastavu Velike Srbije, pa Evropa bi nas kaznila da ne igramo narednih 100 godina... Nepravda.. Ali albanski lobi je jedan od jacih u svetu, uostalo ne treba zaboraviti da je Austrougarska stvorila Albaniju kao protektorat, tako da ne verujem ni da ce je ta ista Evropa kazniti.. A Evropa ce kazniti Srbe,to je kao i uvek nastavak americke politicke igre dvostrukih standarda...

ODGOVORITE