Де Бјази: За радост свих Албанаца!

Селектор Албаније истакао Србију као фаворита у групи, али најавио да ће његова екипа покушати да одигра још један добар меч.

Фудбал 14.10.2014 | 19:10
Де Бјази: За радост свих Албанаца!

Изненађујуће, после два кола Групе И квалификација за Европско првенство у Француској 2016, на табели води репрезентација Албаније.

Њихов селектор Ђани Де Бјази нада се да ће тако остати и после гостовања у Београду (уторак, 20.45 на стадиону Партизана).

"По мом мишљењу, главни фаворит у овој групи је Србија, иако то можда није показала у Јерменији, а онда Данска као друга, па Португал, али ми нећемо да одустанемо од наших циљева које смо зацртали на почетку. Ми смо ту да свима њима отежамо живот нашим квалитетом и залагањем на терену", истакао је Де Бјази на конференцији за медије уочи дуела Србија - Албанија.

"Ми нисмо Пепељуга, показали смо то у прве две утакмице. Покушаћемо да искористимо слабе тачке Србије, да дођемо до три бода и да донесемо радост нашим навијачима. Наши играчи су прави ватромет за народ у Албанији. Велика им је част и понос да предсављају своју земљу и надам се да ћемо се сутра сви радовати", додао је селектор гостујуће репрезентације.

Де Бјази је навео да му је криво што на стадиону неће бити албанских навијача, али је истакао да су фудбалери лепо примљени у Београду.

"Као на сваком другом месту, осим што сам приметио да су повећане мере безбедности".

Открио је, такође, да није тачно да ће његови играчи бити додатно премирани од бизнисмена из Швајцарске пореклом са Косова у случају да савладају Србију.

Коментари / 0

Оставите коментар