De Bjazi: Za radost svih Albanaca!

Selektor Albanije istakao Srbiju kao favorita u grupi, ali najavio da će njegova ekipa pokušati da odigra još jedan dobar meč.

Fudbal 14.10.2014 | 19:10
De Bjazi: Za radost svih Albanaca!

Iznenađujuće, posle dva kola Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016, na tabeli vodi reprezentacija Albanije.

Njihov selektor Đani De Bjazi nada se da će tako ostati i posle gostovanja u Beogradu (utorak, 20.45 na stadionu Partizana).

"Po mom mišljenju, glavni favorit u ovoj grupi je Srbija, iako to možda nije pokazala u Jermeniji, a onda Danska kao druga, pa Portugal, ali mi nećemo da odustanemo od naših ciljeva koje smo zacrtali na početku. Mi smo tu da svima njima otežamo život našim kvalitetom i zalaganjem na terenu", istakao je De Bjazi na konferenciji za medije uoči duela Srbija - Albanija.

"Mi nismo Pepeljuga, pokazali smo to u prve dve utakmice. Pokušaćemo da iskoristimo slabe tačke Srbije, da dođemo do tri boda i da donesemo radost našim navijačima. Naši igrači su pravi vatromet za narod u Albaniji. Velika im je čast i ponos da predsavljaju svoju zemlju i nadam se da ćemo se sutra svi radovati", dodao je selektor gostujuće reprezentacije.

De Bjazi je naveo da mu je krivo što na stadionu neće biti albanskih navijača, ali je istakao da su fudbaleri lepo primljeni u Beogradu.

"Kao na svakom drugom mestu, osim što sam primetio da su povećane mere bezbednosti".

Otkrio je, takođe, da nije tačno da će njegovi igrači biti dodatno premirani od biznismena iz Švajcarske poreklom sa Kosova u slučaju da savladaju Srbiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar