Промјенио пол у 81. и постао баба!

Џејмс Роуз (81), бивши војни пилот из Велике Британије, решио је да се у тим позним годинама подвргне операцији пола, па се сада одазива на име Рут и званично је најстарија особа на свету која је променила пол.

Занимљивости 13.10.2014 | 16:05
Промјенио пол у 81. и постао баба!

"Одувек сам знала да сам рођена у погрешном телу", рекла је Рут британским медијима, додајући да се каје само због једне ствари у вези операције, и то због тога што није уградила веће груди."

Рут је као Џејмс био разведени отац троје деце и деда четворо унучади. Међутим, он од своје девете године зна да је у погрешном телу:

"Док сам био у браку, водио сам двоструки живот. Облачио сам се у женску одећу међу пријатељима, али сам код куће морао да глумим мушкарца", исповедила се Рут британском "Мирору".

Како каже, осетила је право олакшање када јој је лекар предложио операцију промена пола:"Мислила сам да је прекасно за мене и да сам престара уза то. Међутим, сигурна сам да се хирурзи не би усудили да ме пошаљу операцију да нису били сигурни да могу да је издржим", рекла је Рут.

Међутим, она није урадила комплетну реконструкцију полног органа:"Било би урнебесно да тражим да ми направе вагину како бих могла да имам секс са мушкарцима. То не би било прикладно. Поента ове моје операције за мене није била у сексуалним односима са неким, већ да се коначно осетим женственом", закључила је бака, а преносе "Новости".

Коментари / 0

Оставите коментар