Ватрени обрачун пред породичном кућом

Полицијској станици Пале пријављено је да су у мјесту Мокро два лица пуцала из ватреног оружја на лице цији су иницијали С.П.

Република Српска 13.10.2014 | 13:29
Ватрени обрачун пред породичном кућом

Пуцњава се догодила испред породичне куће лица чији су иницијали Н.П, а ватрено оружје су користила лица чији су иницијали С.Д. и Т.П. На лице мјеста је упућена патрола полиције која је у разговору са члановима породице С.П. дошла до сазнања да су га два непозната лица, наоружана пиштољима, физички напала, а потом су побјегла након што је његов отац истрчао из куће и загаламио, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Прије него што су се возилима удаљила са лица мјеста, непозната лица испалила су неколико метака из ватреног оружја, али током увиђаја на лицу мјеста нису пронађени трагови који би се могли довести у везу са употребом ватреног оружја.

Након што су у близини породичне куће уочили С.П, за којим је расписана потрагама, полицијски службеници су покушали да га лише слободе, али је он побјегао. Из Центра истичу да су полицијски службеници, оперативним радом на терену, дошли до сазнања да је С.П. 11. октобра око 18.00 часова у угоститељском објекту у Мокром пуцао из ватреног оружја и током приликом је оштећен стаклени портал у објекту.

У току је предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању наведеног кривичног дјела. У мјесту Подроманија, општина Соколац, непозната лица су украла примарно постројење за прераду дрвета - бренту, власништво лица чији су иницијали Д.К.

 

Коментари / 0

Оставите коментар