Vatreni obračun pred porodičnom kućom

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su u mjestu Mokro dva lica pucala iz vatrenog oružja na lice ciji su inicijali S.P.

Republika Srpska 13.10.2014 | 13:29
Vatreni obračun pred porodičnom kućom

Pucnjava se dogodila ispred porodične kuće lica čiji su inicijali N.P, a vatreno oružje su koristila lica čiji su inicijali S.D. i T.P. Na lice mjesta je upućena patrola policije koja je u razgovoru sa članovima porodice S.P. došla do saznanja da su ga dva nepoznata lica, naoružana pištoljima, fizički napala, a potom su pobjegla nakon što je njegov otac istrčao iz kuće i zagalamio, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prije nego što su se vozilima udaljila sa lica mjesta, nepoznata lica ispalila su nekoliko metaka iz vatrenog oružja, ali tokom uviđaja na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu sa upotrebom vatrenog oružja.

Nakon što su u blizini porodične kuće uočili S.P, za kojim je raspisana potragama, policijski službenici su pokušali da ga liše slobode, ali je on pobjegao. Iz Centra ističu da su policijski službenici, operativnim radom na terenu, došli do saznanja da je S.P. 11. oktobra oko 18.00 časova u ugostiteljskom objektu u Mokrom pucao iz vatrenog oružja i tokom prilikom je oštećen stakleni portal u objektu.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela. U mjestu Podromanija, opština Sokolac, nepoznata lica su ukrala primarno postrojenje za preradu drveta - brentu, vlasništvo lica čiji su inicijali D.K.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar