'Кариоке' добиле 'Гаучосе'!

Фудбалска репрезентација Бразила у пријатељском сусрету савладала је селекцију Аргентине головоима Дијега Тарделија са 2:0, а звезда "гаучоса" Лионел Меси био је непрецизан са беле тачке када је могао да донесе изједначење својој екипи.

Фудбал 12.10.2014 | 08:20
'Кариоке' добиле 'Гаучосе'!

Бразил је у Пекингу на 100 година од првог дуела њихове селекције и Аргентине демонстрирао добру игру, у сваком случају, много бољу него противник који је од у 28. минуту био у минусу од једног гола.

Центаршут је дошао са десне стране, а штопери "гаучоса" Фернандез и Демикелис нису успели адекватно да реагују, већ су после судара наместили Дијегу Тарделију лопту на волеј, а нападач бразилске селекције је лопту спровео дијагонално у мрежу Аргентине.

У 41. минуту досуђен је једанаестерац за плаво-беле, иако се чинило да је Данило стартовао на лопту, а не на Анхела ди Марију који је искусно искористио тренутак да падне у казненом простору и омогући свом тиму да изједначи.

Ипак, голман Џефесрон је одбанио ударац Лионела Месија бацивши се у леву страну, док ни покушај Ламеле након одбије лопте није завршио у голу.

Тамо где се очекивало да Аргентинци у одбрани буду јаки, они су подбацили, јер су у 64. минуту примили гол после корнера. Лопта је убачена у пет метара где је Оскар захватио главом, али је она доскочила до Тарделија који је матирао немоћног Ромера.

За Бразил су од првог минута играли Џеферсон, Данило, Миранда, Луиз, Филипе, Густаво, Елијас, Вилијан, Оскар, Нејмар и Тардели, док су минутажу зарадили и Кака, Робињо и Жил. Са друге стране, Аргентинци су изашли у саставу: Ромеро, Рохо, Демикелис, Фернандез, Забалета, Переира, Ди Марија, Маскерано, Ламела, Агуеро и Меси, а играли су још Перез, Пасторе и Игуаин.

Коментари / 0

Оставите коментар