Јермени: Побједа над Србијом за историју!

Селектор фудбалске репрезентације Јерменије Бернард Чаландес жели изненађење против Србије у квалификацијама за Европско првенство, у мечу који у суботу у 18 часова почиње у Јеревану.

Фудбал 11.10.2014 | 14:15
Јермени: Побједа над Србијом за историју!

"Ситуација није најбоља, али мој посао је да нађем најбоља решења од оног што ми је на располагању. Рецимо, да сам шеф кухиње, највише бих волео кавијар или јастога, али видећемо шта може да се спреми", рекао је Чаландес након последњег тренинга Јермена за меч са Србијом, а осврнуо се на позив Александеру Карапетјану из Дуделанжа.

"Због проблема је било неопходно позвати новог нападача, није Меси, није Роналдо, али може нам донети добар резултат", рекао је селектор Јерменије, додатвши да ће офанзивац Волге Артур Саркисов после проблема са повредом колена ипак бити спреман за меч.

"Не умемо да контролишемо лопту као Срби, али нећемо само да гледамо како ни играју, имамо задатак да се боримо колико можемо. Наравно да бисмо били срећнији да је ту повређени лидер Хенрик Мхитарјан, али мој карактер није да плачемо и негодујемо, охрабрићу екипу да нападне, направи изненађење и уђе у историју", рекао је Чаландес.

Коментари / 0

Оставите коментар