Jermeni: Pobjeda nad Srbijom za istoriju!

Selektor fudbalske reprezentacije Jermenije Bernard Čalandes želi iznenađenje protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u meču koji u subotu u 18 časova počinje u Jerevanu.

Fudbal 11.10.2014 | 14:15
Jermeni: Pobjeda nad Srbijom za istoriju!

"Situacija nije najbolja, ali moj posao je da nađem najbolja rešenja od onog što mi je na raspolaganju. Recimo, da sam šef kuhinje, najviše bih voleo kavijar ili jastoga, ali videćemo šta može da se spremi", rekao je Čalandes nakon poslednjeg treninga Jermena za meč sa Srbijom, a osvrnuo se na poziv Aleksanderu Karapetjanu iz Dudelanža.

"Zbog problema je bilo neophodno pozvati novog napadača, nije Mesi, nije Ronaldo, ali može nam doneti dobar rezultat", rekao je selektor Jermenije, dodatvši da će ofanzivac Volge Artur Sarkisov posle problema sa povredom kolena ipak biti spreman za meč.

"Ne umemo da kontrolišemo loptu kao Srbi, ali nećemo samo da gledamo kako ni igraju, imamo zadatak da se borimo koliko možemo. Naravno da bismo bili srećniji da je tu povređeni lider Henrik Mhitarjan, ali moj karakter nije da plačemo i negodujemo, ohrabriću ekipu da napadne, napravi iznenađenje i uđe u istoriju", rekao je Čalandes.

Komentari / 0

Ostavite komentar