Супружници умрли у размаку од 40 минута

Пар из Бразила , Италвино и Дива Посс , преминули су једно поред другог у болничком кревету у размаку од само 40 минута , након што су пуних 65 година провели у браку.

Свијет 11.10.2014 | 09:10
Супружници умрли у размаку од 40 минута

Италвино Посс ( 89 ) од прошле године борио са леукемијом , а Дива Посс је била на хемотерапији због тумора којег су јој открили у априлу ове године .

Прошле недјеље погоршало јој се здравствено стање , па је , као да је предосећ́ала крај , позвала све рођаке да је посете .

" Осјећала је да је дошло вријеме и тражила да јој позову породицу " , казао је унук Рафаел Мак .

Особље болнице одлучило је да Италвина , који је такође био у болници , премести у празни кревет до супруге Диве . Држали су се за руке . Италвино је преминуо први , а након 40 минута и његова супруга .

Љубавна прича овог бразилског пара почела је 1948. када су се упознали на плесу . Италвино је причао , сјећа се његов унук , да је само након неколико минута првог сусрета , знао да ће оженити Диву .

" Мој дјед је увијек говорио да су били у браку једну годину дуже јер је све бројао од дана првог сусрета " , испричао је унук .

Пар је имао десеторо деце и четрнаесторо унучади . Чланови породице кажу да се никада нису одвајали и да је њихов брак био јако романтичан .

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар