Анри стиже у ПСЖ!

У своје време, жива легенда француског фудбала чинила би страшан тандем са Златаном Ибрахимовићем.

Фудбал 10.10.2014 | 14:15
Анри стиже у ПСЖ!

По рецепту Дејвида Бекама. Четири године у дресу Њујорк Ред Була биле су сасвим довољне да се Тијери Анри засити МЛС лиге. Али не и фудбала. Чувени Француз, легенда Арсенала, тако би могао да се врати у Европу и заигра за – Пари Сен Жермен!

Информацију је први пустио угледни Паризјен, који наводи да би у питању била позајмица по којој би сада већ 37-годишњи ветеран на Парк принчева стигао у јануару. Већ на лето био би слободан играч јер му тада истиче уговор са америчким тимом. Поједини медији, иначе, стидљиво помињу и Монако, али се предност ипак даје ПСЖ-у.

И ми из редакције портала моззартспорт.цом навијаму за ту опцију, јер бисмо жарко желели да видимо нападачки тандем Тијери Анри – Златан Ибрахимовић. Било би то једно од оних партнерства због којих смо спремни да девојке пошаљемо у град са другарицама и сатима пред први заједнички наступ гледамо снимке голова два велика аса. Од Анрија и Ибрахимовића ретки су већи.

Наравно, да се то десило пре коју годину, када је Анри био на врхунцу снаге, било би то савршено, али... Како оно кажу – боље икад него никад! Само још да се прогнозе француских медија обистине и Анри заиста задужи опрему париских Светаца.

Коментари / 0

Оставите коментар