Anri stiže u PSŽ!

U svoje vreme, živa legenda francuskog fudbala činila bi strašan tandem sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Fudbal 10.10.2014 | 14:15
Anri stiže u PSŽ!

Po receptu Dejvida Bekama. Četiri godine u dresu Njujork Red Bula bile su sasvim dovoljne da se Tijeri Anri zasiti MLS lige. Ali ne i fudbala. Čuveni Francuz, legenda Arsenala, tako bi mogao da se vrati u Evropu i zaigra za – Pari Sen Žermen!

Informaciju je prvi pustio ugledni Parizjen, koji navodi da bi u pitanju bila pozajmica po kojoj bi sada već 37-godišnji veteran na Park prinčeva stigao u januaru. Već na leto bio bi slobodan igrač jer mu tada ističe ugovor sa američkim timom. Pojedini mediji, inače, stidljivo pominju i Monako, ali se prednost ipak daje PSŽ-u.

I mi iz redakcije portala mozzartsport.com navijamu za tu opciju, jer bismo žarko želeli da vidimo napadački tandem Tijeri Anri – Zlatan Ibrahimović. Bilo bi to jedno od onih partnerstva zbog kojih smo spremni da devojke pošaljemo u grad sa drugaricama i satima pred prvi zajednički nastup gledamo snimke golova dva velika asa. Od Anrija i Ibrahimovića retki su veći.

Naravno, da se to desilo pre koju godinu, kada je Anri bio na vrhuncu snage, bilo bi to savršeno, ali... Kako ono kažu – bolje ikad nego nikad! Samo još da se prognoze francuskih medija obistine i Anri zaista zaduži opremu pariskih Svetaca.

Komentari / 0

Ostavite komentar