Стојке не памти Јерменију по добром!

Голман Орлова је бранио и пре седам година у Јеревану када је српска репрезентација једва извукла бод.

Фудбал 10.10.2014 | 12:30
Стојке не памти Јерменију по добром!

Кога змија једном уједе, и гуштера се плаши. Владимир Стојковић је један од шесторице репрезентативаца Србије који су пре седам година у Јерменију отишли по три сигурна бода, а вратили се срећни што су извукли 0:0. Јермени су тада изненадили Србију, били бољи ривал и ближи победи. Довољан позив на опрез пред ново гостовање у Јеревану.
“Играли смо против Јерменије када је била доста слабија, али нас је поштено намучила. Сви смо очекивали три бода јер смо их победили у Београду са 3:0. Терен је био ужасан, атомсфера слична. Створили су нам много шанси и тај пут у Јереван нам није остао у лепом сећању. Очекујем сада још тежу утакмицу, где ће домаћа репрезентација играти на контранападе, а ту су и најопаснији. Тешко гостовање, али сви верујемо у три бода и успешан старт. Сада сам сигуран да ће бити много боље”, каже Владимир Стојковић за Журнал.

Стојковић је у репрезентацију ушао као првотимац Црвене звезде са 23 године. Данас му је конкуренција у дресу Орлова, 19-годишњи голман Црвене звезде Предраг Рајковић, којег многи виде као будућег броја један у националном тиму.
“Одличан голман и дечко. Пружам му подршку максимално како би се што пре уклопио. Нема грешке код њега”, хвали Стојковић млађег колегу.

Коментари / 0

Оставите коментар