Stojke ne pamti Jermeniju po dobrom!

Golman Orlova je branio i pre sedam godina u Jerevanu kada je srpska reprezentacija jedva izvukla bod.

Fudbal 10.10.2014 | 12:30
Stojke ne pamti Jermeniju po dobrom!

Koga zmija jednom ujede, i guštera se plaši. Vladimir Stojković je jedan od šestorice reprezentativaca Srbije koji su pre sedam godina u Jermeniju otišli po tri sigurna boda, a vratili se srećni što su izvukli 0:0. Jermeni su tada iznenadili Srbiju, bili bolji rival i bliži pobedi. Dovoljan poziv na oprez pred novo gostovanje u Jerevanu.
“Igrali smo protiv Jermenije kada je bila dosta slabija, ali nas je pošteno namučila. Svi smo očekivali tri boda jer smo ih pobedili u Beogradu sa 3:0. Teren je bio užasan, atomsfera slična. Stvorili su nam mnogo šansi i taj put u Jerevan nam nije ostao u lepom sećanju. Očekujem sada još težu utakmicu, gde će domaća reprezentacija igrati na kontranapade, a tu su i najopasniji. Teško gostovanje, ali svi verujemo u tri boda i uspešan start. Sada sam siguran da će biti mnogo bolje”, kaže Vladimir Stojković za Žurnal.

Stojković je u reprezentaciju ušao kao prvotimac Crvene zvezde sa 23 godine. Danas mu je konkurencija u dresu Orlova, 19-godišnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković, kojeg mnogi vide kao budućeg broja jedan u nacionalnom timu.
“Odličan golman i dečko. Pružam mu podršku maksimalno kako bi se što pre uklopio. Nema greške kod njega”, hvali Stojković mlađeg kolegu.

Komentari / 0

Ostavite komentar