БЛ - 17:00: Борац - Црвена Звезда

Фудбалери Црвене звезде играће у петак у Бањалуци против Борца, пријатељски меч.

Фудбал 10.10.2014 | 11:15
БЛ - 17:00: Борац - Црвена Звезда

Тренер српског шампиона Ненад Лалатовић повео је 17 фудбалера у престоницу Републике Српске.

У Бањалуци влада велико интересовање за овај меч, који ће се играти на Градском стадиону, а који ће преносити државна телевизија.

Лалатовић не може да рачуна на 11 играча због репрезентативних обавеза и повреда, а у Бањалуку је повео следеће: Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Никола Мијаиловић, Богдан Планић, Стефан Ђорђевић, Предраг Ђорђевић, Никола Антић, Горан Гогић, Милош Босанчић, Михаило Ристић, Вукан Савићевић, Дарко Лазовић, Александар Катаи, Ненад Гаврић, Ђорђе Деспотовић, Лазар Ђуровић и Владимир Ступић.

Домаћи очекују, пуне трибине, добру игру и спектакл.

"Најважније је да стадион буде добро испуњен, да и једна и друга екипа пруже квалитетну партију, те да се нико не повреди. Током играчке каријере сам наступао за Црвену звезду, оставио траг и одређене емоције постоје", рекао је тренер Борца Винко Мариновић.

Као капитен Борац предводи још један бивши играч звезде, Владан Грујић.

"За разлику од шефа, немам никаква осећања према Црвеној звезди јер сам тамо провео само пола године и практично 'прошао' кроз клуб. Најважније је да се избегну повреде и да Драшка (Жарић, дугогодишњи капитен се опрашта од фудбала) испратимо у фудбалску пензију како доликује и да му се захвалимо за све што је учинио за овај клуб", рекао је Грујић.

Дуел Звезде и Борца игра се од 17 часова у Бањалуци.

Коментари / 0

Оставите коментар