BL - 17:00: Borac - Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u petak u Banjaluci protiv Borca, prijateljski meč.

Fudbal 10.10.2014 | 11:15
BL - 17:00: Borac - Crvena Zvezda

Trener srpskog šampiona Nenad Lalatović poveo je 17 fudbalera u prestonicu Republike Srpske.

U Banjaluci vlada veliko interesovanje za ovaj meč, koji će se igrati na Gradskom stadionu, a koji će prenositi državna televizija.

Lalatović ne može da računa na 11 igrača zbog reprezentativnih obaveza i povreda, a u Banjaluku je poveo sledeće: Damir Kahriman, Marko Trkulja, Nikola Mijailović, Bogdan Planić, Stefan Đorđević, Predrag Đorđević, Nikola Antić, Goran Gogić, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Vukan Savićević, Darko Lazović, Aleksandar Katai, Nenad Gavrić, Đorđe Despotović, Lazar Đurović i Vladimir Stupić.

Domaći očekuju, pune tribine, dobru igru i spektakl.

"Najvažnije je da stadion bude dobro ispunjen, da i jedna i druga ekipa pruže kvalitetnu partiju, te da se niko ne povredi. Tokom igračke karijere sam nastupao za Crvenu zvezdu, ostavio trag i određene emocije postoje", rekao je trener Borca Vinko Marinović.

Kao kapiten Borac predvodi još jedan bivši igrač zvezde, Vladan Grujić.

"Za razliku od šefa, nemam nikakva osećanja prema Crvenoj zvezdi jer sam tamo proveo samo pola godine i praktično 'prošao' kroz klub. Najvažnije je da se izbegnu povrede i da Draška (Žarić, dugogodišnji kapiten se oprašta od fudbala) ispratimo u fudbalsku penziju kako dolikuje i da mu se zahvalimo za sve što je učinio za ovaj klub", rekao je Grujić.

Duel Zvezde i Borca igra se od 17 časova u Banjaluci.

Komentari / 0

Ostavite komentar