Црногорци очајни после Лихтенштајна!

Селектор Црне Горе Бранко Брновић разочаран је ремијем са нејаким Лихтенштајном без голова у којем је његова селекција имала 25 безуспешних шутева.

Фудбал 10.10.2014 | 10:00
Црногорци очајни после Лихтенштајна!

Црногорци након два меча са аутсајдердима у Групи Г имају четири бода, што их ставља у незавидан положај пред дуеле са Аустријом, Шведском и Русијом.

"Нисмо се надали да ћемо овде изгубити бодове. Нисмо освојили бод, него изгубили два. Не дешава се често да на једном мечу имате 25 удараца на гол и не постигнете погодак. Заиста нас није хтело", рекао је Брновић.

Већ на полувремену Брновић је појачао напада увођењем Мирка Вучинића, али ни то није донело резултат.

"Након десет стопостотних шанси које смо пропустили, очекивао сам да ће Мирко својим квалитетом успети да реши ситуације пред голом противника. Ипак, голмани су били сјајни, као да бране за Шпанију, а не за Лихтенштајн. А ни Мирка није хтио гол", додао је Брновић.

Брновић је пре овог репрезентативног термина као циљ зацртао четири бода, због тога ЦГ мора да победи у Бечу у недељу.

"Неће бити лако, али вјерујем да можемо успјети.Мислим да то не може да се догоди. Нас једноставно није хтео гол и мислим да оваква утакмица више не може да се понови. Волео бих да се варам, али мислим да остале репрезентације овде неће испустити бодове", закључио је Брновић.

Коментари / 0

Оставите коментар