Crnogorci očajni posle Lihtenštajna!

Selektor Crne Gore Branko Brnović razočaran je remijem sa nejakim Lihtenštajnom bez golova u kojem je njegova selekcija imala 25 bezuspešnih šuteva.

Fudbal 10.10.2014 | 10:00
Crnogorci očajni posle Lihtenštajna!

Crnogorci nakon dva meča sa autsajderdima u Grupi G imaju četiri boda, što ih stavlja u nezavidan položaj pred duele sa Austrijom, Švedskom i Rusijom.

"Nismo se nadali da ćemo ovde izgubiti bodove. Nismo osvojili bod, nego izgubili dva. Ne dešava se često da na jednom meču imate 25 udaraca na gol i ne postignete pogodak. Zaista nas nije htelo", rekao je Brnović.

Već na poluvremenu Brnović je pojačao napada uvođenjem Mirka Vučinića, ali ni to nije donelo rezultat.

"Nakon deset stopostotnih šansi koje smo propustili, očekivao sam da će Mirko svojim kvalitetom uspeti da reši situacije pred golom protivnika. Ipak, golmani su bili sjajni, kao da brane za Španiju, a ne za Lihtenštajn. A ni Mirka nije htio gol", dodao je Brnović.

Brnović je pre ovog reprezentativnog termina kao cilj zacrtao četiri boda, zbog toga CG mora da pobedi u Beču u nedelju.

"Neće biti lako, ali vjerujem da možemo uspjeti.Mislim da to ne može da se dogodi. Nas jednostavno nije hteo gol i mislim da ovakva utakmica više ne može da se ponovi. Voleo bih da se varam, ali mislim da ostale reprezentacije ovde neće ispustiti bodove", zaključio je Brnović.

Komentari / 0

Ostavite komentar