Звезда у Арени чека Галату!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекаће Галатасарај у “Комбанк арени” следећег четвртка на отварању нове сезоне у Евролиги.

Кошарка 09.10.2014 | 18:45
Звезда у Арени чека Галату!

‘Црвено-бели’ су још раније потврдили да ће све мечеве групне фазе играти у највећој дворани у земљи, али је постојала могућност да турски клуб дочекају у “Пиониру” због посете председника Русије Београду.

Дуел Звезде и Галатасараја биће од стране Евролиге, од четвртак у 20.45, представљен као дерби кола и утакмица која би требало да привуче највећу пажњу

“Дуели ‘црвено-белих’ у Евролиги прошле сезоне на домаћем паркету изазивали су велику пажњу читаве европске јавности. Слика фантастичне атмосфере из Комбанк арене и Пионира обишла је свет, ‘црвено-бели’ су пружали изванредне партије у дуелима са европским великанима и били право освежење у евролигашком каравану, а по свему судећи Звездини кошаркаши и ове сезоне биће у фокусу. У прилог томе сведочи податак да је дуел Црвене звезде и Галатасараја од стране Евролиге проглашен за утакмицу недеље на старту најелитнијег клупског такмичења”, стоји у саопштењу Звезде.

Из Звезде су поручили да ће сезонске карте бити у продаји до петка, а потом ће бити објављени детаљи о куповини појединачних утакмица за Галатасарај.

Звезда ће се ове сезоне у Евролиги такмичити у групи Д, а поред Галатасараја ривали ће јој бити Валенсија, Олимпијакос, Нептунас и Лаборал Куча.

Коментари / 0

Оставите коментар