Zvezda u Areni čeka Galatu!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekaće Galatasaraj u “Kombank areni” sledećeg četvrtka na otvaranju nove sezone u Evroligi.

Košarka 09.10.2014 | 18:45
Zvezda u Areni čeka Galatu!

‘Crveno-beli’ su još ranije potvrdili da će sve mečeve grupne faze igrati u najvećoj dvorani u zemlji, ali je postojala mogućnost da turski klub dočekaju u “Pioniru” zbog posete predsednika Rusije Beogradu.

Duel Zvezde i Galatasaraja biće od strane Evrolige, od četvrtak u 20.45, predstavljen kao derbi kola i utakmica koja bi trebalo da privuče najveću pažnju

“Dueli ‘crveno-belih’ u Evroligi prošle sezone na domaćem parketu izazivali su veliku pažnju čitave evropske javnosti. Slika fantastične atmosfere iz Kombank arene i Pionira obišla je svet, ‘crveno-beli’ su pružali izvanredne partije u duelima sa evropskim velikanima i bili pravo osveženje u evroligaškom karavanu, a po svemu sudeći Zvezdini košarkaši i ove sezone biće u fokusu. U prilog tome svedoči podatak da je duel Crvene zvezde i Galatasaraja od strane Evrolige proglašen za utakmicu nedelje na startu najelitnijeg klupskog takmičenja”, stoji u saopštenju Zvezde.

Iz Zvezde su poručili da će sezonske karte biti u prodaji do petka, a potom će biti objavljeni detalji o kupovini pojedinačnih utakmica za Galatasaraj.

Zvezda će se ove sezone u Evroligi takmičiti u grupi D, a pored Galatasaraja rivali će joj biti Valensija, Olimpijakos, Neptunas i Laboral Kuča.

Komentari / 0

Ostavite komentar