Удала се за саму себе!

Фотограф Грејс Гелдер била је сама шест година и то јој се, благо речено, смучило. Одлучила је да се уда, а како није имала партнера – сама је себи постала муж.

Свијет 09.10.2014 | 14:29
Удала се за саму себе!

Слушала је Бјорк која у песми "Изабел" пева - "Моје име је Изабел, венчана сам за саму себе".

Запросила се крајем прошле године, а венчање је било у марту. На венчању је било педесетак званица, а млада је пољубила младу – у огледалу!"Неки су рекли да је то мало нарцисоидно. Очигледно је изјава љубави према себи ако најавите да ћете се венчати сами са собом.Кад сам рекла породици и пријатељима да планирам да се удам за себе, бака ми је рекла 'Ти увек смислиш нешто ново'. Родитељи су навикли на овакве ствари од мене, па су само рекли да се слажу, ако ће ме то учинити срећном", рекла је Грејс за Гардијан и додала:

"Била сам сама шест година и изградила сам сјајну везу сама са собом. Била сам свесна да сам запала у рутину и веза ми се чинила као превише посла."Грејс је овим поступком пожелела да ода почаст авантуристичком периоду самооткривања и открила је да је месец дана пре венчања почела да сумња у то да ли ради праву ствар, али су јој пријатељи пружили подршку.

На венчању је млада изговорила завете у којима је сама себи обећала да ће више ризиковати."Једна пријатељица у педесетим годинама ми је рекла да је ово једно од најбољих венчања на којима је била. Била сам јако задовољна када ми је то рекла", срећна је Грејс.

Коментари / 0

Оставите коментар