Udala se za samu sebe!

Fotograf Grejs Gelder bila je sama šest godina i to joj se, blago rečeno, smučilo. Odlučila je da se uda, a kako nije imala partnera – sama je sebi postala muž.

Svijet 09.10.2014 | 14:29
Udala se za samu sebe!

Slušala je Bjork koja u pesmi "Izabel" peva - "Moje ime je Izabel, venčana sam za samu sebe".

Zaprosila se krajem prošle godine, a venčanje je bilo u martu. Na venčanju je bilo pedesetak zvanica, a mlada je poljubila mladu – u ogledalu!"Neki su rekli da je to malo narcisoidno. Očigledno je izjava ljubavi prema sebi ako najavite da ćete se venčati sami sa sobom.Kad sam rekla porodici i prijateljima da planiram da se udam za sebe, baka mi je rekla 'Ti uvek smisliš nešto novo'. Roditelji su navikli na ovakve stvari od mene, pa su samo rekli da se slažu, ako će me to učiniti srećnom", rekla je Grejs za Gardijan i dodala:

"Bila sam sama šest godina i izgradila sam sjajnu vezu sama sa sobom. Bila sam svesna da sam zapala u rutinu i veza mi se činila kao previše posla."Grejs je ovim postupkom poželela da oda počast avanturističkom periodu samootkrivanja i otkrila je da je mesec dana pre venčanja počela da sumnja u to da li radi pravu stvar, ali su joj prijatelji pružili podršku.

Na venčanju je mlada izgovorila zavete u kojima je sama sebi obećala da će više rizikovati."Jedna prijateljica u pedesetim godinama mi je rekla da je ovo jedno od najboljih venčanja na kojima je bila. Bila sam jako zadovoljna kada mi je to rekla", srećna je Grejs.

Komentari / 0

Ostavite komentar