Караџић остаје на челу ФСС-а до 2016.!

Председник ФСС изненадио је, па насмејао делегате Скупштине ФСС на крају седнице одржане у среду, у Кући фудбала.

Фудбал 09.10.2014 | 14:01
Караџић остаје на челу ФСС-а до 2016.!

При крају седнице са које је Томислав Караџић послао снажне поруке фудбалској опозицији, догодио се и његов лапсус који је затекао, па насмејао делегате Скупштине Фудбалског савеза Србије (ФСС).
Први човек српског фудбала захвалио је присутнима што нису "подлегли манипулацији", рекао им да су у "својој кући" и да ће "сутра", када му истекне мандат (за годину и седам месеци) неко од њих бити на његовом месту и да ће се дружити у тој истој сали Куће фудбала.

"Наравно, дружићете се са мном, на овом месту", рекао је Караџић и изазвао тајац у сали од десетак секунди.

Када је схватио шта је рекао, исправио је своју изјаву:

"Пардон, извињавам се. Наравно - без мене на овом месту", додао је и изазвао смех делегата, током којег је неколико пута истакао да је у питању био лапсус и да нема намеру да остане председник и у наредном мандату.

Караџић је у среду поново ставио свој мандат пред чланове Скупштине, они су му поново једногласно изгласали поверење (представници Црвене звезде, и још пар клубова нису били присутни), чиме је његова евентуална смена скинута са дневног реда бар 12 месеци. То правило ступило је такође данас на снагу, усвајањем измена Статута.

"Хвала вам што нисте поверовали у шарене лаже и што се дошли у оволиком броју, а чуо сам да се нуде и нека амбасадорска места. Надам се да ћемо и у следећем мандате бити заједно, без обзира ко на којим функцијама. Ја на овој сигурно нећу", додао је Караџић у обраћању присутнима.

Послао је и последњу поруку опозицији:

"Појединцима који се позивају на Партију и друга Тита, нека се ману тога. Нека то забораве, јер ћемо почети да примењујемо праксу УЕФА у овим случајевима"

Коментари / 0

Оставите коментар