Karadžić ostaje na čelu FSS-a do 2016.!

Predsednik FSS iznenadio je, pa nasmejao delegate Skupštine FSS na kraju sednice održane u sredu, u Kući fudbala.

Fudbal 09.10.2014 | 14:01
Karadžić ostaje na čelu FSS-a do 2016.!

Pri kraju sednice sa koje je Tomislav Karadžić poslao snažne poruke fudbalskoj opoziciji, dogodio se i njegov lapsus koji je zatekao, pa nasmejao delegate Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
Prvi čovek srpskog fudbala zahvalio je prisutnima što nisu "podlegli manipulaciji", rekao im da su u "svojoj kući" i da će "sutra", kada mu istekne mandat (za godinu i sedam meseci) neko od njih biti na njegovom mestu i da će se družiti u toj istoj sali Kuće fudbala.

"Naravno, družićete se sa mnom, na ovom mestu", rekao je Karadžić i izazvao tajac u sali od desetak sekundi.

Kada je shvatio šta je rekao, ispravio je svoju izjavu:

"Pardon, izvinjavam se. Naravno - bez mene na ovom mestu", dodao je i izazvao smeh delegata, tokom kojeg je nekoliko puta istakao da je u pitanju bio lapsus i da nema nameru da ostane predsednik i u narednom mandatu.

Karadžić je u sredu ponovo stavio svoj mandat pred članove Skupštine, oni su mu ponovo jednoglasno izglasali poverenje (predstavnici Crvene zvezde, i još par klubova nisu bili prisutni), čime je njegova eventualna smena skinuta sa dnevnog reda bar 12 meseci. To pravilo stupilo je takođe danas na snagu, usvajanjem izmena Statuta.

"Hvala vam što niste poverovali u šarene laže i što se došli u ovolikom broju, a čuo sam da se nude i neka ambasadorska mesta. Nadam se da ćemo i u sledećem mandate biti zajedno, bez obzira ko na kojim funkcijama. Ja na ovoj sigurno neću", dodao je Karadžić u obraćanju prisutnima.

Poslao je i poslednju poruku opoziciji:

"Pojedincima koji se pozivaju na Partiju i druga Tita, neka se manu toga. Neka to zaborave, jer ćemo početi da primenjujemo praksu UEFA u ovim slučajevima"

Komentari / 0

Ostavite komentar