Толе: Звезда би била у трећој лиги, да...

Председник ФСС Томислав Караџић најавио оштрије мере према одговорним људима из клубова који пређу границу дисциплинованог понашања. Прочитајте шта је рекао о "случају Крушевац", али и о томе где би била Звезда да нема помоћ премијера.

Фудбал 09.10.2014 | 13:19
Толе: Звезда би била у трећој лиги, да...

Црвена звезда је изгубила још једну битку у рату са са Фудбалским савезом Србије, односно његовим првим човеком Томиславом Караџићем.

После ремија са Напретком у Крушевцу, Звезда је осула дрвље и камење по судијама, Караџићу, Фудбалском савезу Србије и најавила отварање новог фронта. Тада је пукао живац тренеру Звезде Ненаду Лалатовићу, а први оперативац црвено-белих Звездан Терзић улетео је после утакмице у судијску свлачионицу да им "нешто објасни".

Због тога је кажњен шестомесечном суспензијом, мада је он потом рекао да "не хаје за одлуке Толетових органа".

О "случају Крушевац" и односима са Заједницом супелугашких клубова, односно делом заједнице, председник ФСС је говорио у среду у Старој Пазови где се одлучивало о томе да ли треба да остане први човек српског фудбала.

"Мислим да имамо добро суђење и то годинама уназад. Али, ако судија погреши биће кажњен. Ако тренер погреши - и он ће бити кажњен. али условно, као што је кажњен тај млади човек (тренер Звезде Ненад Лалатовић, прим. аут.), јер је погрешио а то му је први пут. Причао сам доста са људима из иностранства и сви су се сложили да је за такав испад потребна оштрија казна, али ми нећемо такву поруку да пошаљемо, јер му је то био први пут. Међутим, они који треба да дају пример другима према њима нећемо имати такав став", између редова обратио се Караџић председнику Заједнице Суперлиге Звездану Терзићу.

Ово је била и најјача порука Караџића:

Карадзиц: 'Да није премијера дрзаве и ФСС, тај клуб (Црвена звезда, прим аут) би се такмицио у Трецој лиги'.

А најавио је и ово:

'Поостравацемо санкције према онима који не постују одлуке ФСС. У супротном бице хаос', опет порука Терзицу.

'Никаква сила не мозе зауставити фудбалску организацију да ради како треба. Одлуке се морају постовати', обраца се Карадзиц Терзицу.

Коментари / 0

Оставите коментар