Србија: Одлазак на ЕП циљ свих циљева!

Томислав Караџић црвеном бојом је подвукао значај пласмана на Европско првенство 2016. Фудбалска репрезентација Србије (ФСС) почеће 11. октобра, у Јерменији, борбу чији исход не сме да буде доведен у питање, поручено је у среду из Старе Пазове.

Фудбал 09.10.2014 | 12:51
Србија: Одлазак на ЕП циљ свих циљева!

Председник ФСС Томислав Караџић истакао је на Скупштини Савеза колико је важно да тим Дика Адвоката буде за два лета међу 24 најбоље селекције Старог континента.

"Питање одласка на ЕУРО је задатак изнад задатака, циљ над циљевима. Ове квалификације биће оцена укупног успеха нашег битисања. Заборавимо све размирице и Ђенову и непријатности и поједине медије, који пред важан циклус налазе чудне саговорнике, да заједно успемо", изјавио је он пред делегатима.

Нови селектор Дик Адвокат окупио је екипу у Пазови, пред прве такмичарске изазове - утакмице против Јерменије у Јеревану 11. октобра и Албаније у Београду, три дана касније.

Прве квалификационе утакмице у Групи И већ су одигране, 7. септембра, када је Данска победила Јерменију 2:1, а Албанија изненадила Португал у гостима - 1:0.

"Имамо младе, сјајне играче. Видећемо имамо ли и сјајан тим, а то није исто. Имамо селектора кога смо сви пројектовали, пре свега играчи", подвукао је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар