Srbija: Odlazak na EP cilj svih ciljeva!

Tomislav Karadžić crvenom bojom je podvukao značaj plasmana na Evropsko prvenstvo 2016. Fudbalska reprezentacija Srbije (FSS) počeće 11. oktobra, u Jermeniji, borbu čiji ishod ne sme da bude doveden u pitanje, poručeno je u sredu iz Stare Pazove.

Fudbal 09.10.2014 | 12:51
Srbija: Odlazak na EP cilj svih ciljeva!

Predsednik FSS Tomislav Karadžić istakao je na Skupštini Saveza koliko je važno da tim Dika Advokata bude za dva leta među 24 najbolje selekcije Starog kontinenta.

"Pitanje odlaska na EURO je zadatak iznad zadataka, cilj nad ciljevima. Ove kvalifikacije biće ocena ukupnog uspeha našeg bitisanja. Zaboravimo sve razmirice i Đenovu i neprijatnosti i pojedine medije, koji pred važan ciklus nalaze čudne sagovornike, da zajedno uspemo", izjavio je on pred delegatima.

Novi selektor Dik Advokat okupio je ekipu u Pazovi, pred prve takmičarske izazove - utakmice protiv Jermenije u Jerevanu 11. oktobra i Albanije u Beogradu, tri dana kasnije.

Prve kvalifikacione utakmice u Grupi I već su odigrane, 7. septembra, kada je Danska pobedila Jermeniju 2:1, a Albanija iznenadila Portugal u gostima - 1:0.

"Imamo mlade, sjajne igrače. Videćemo imamo li i sjajan tim, a to nije isto. Imamo selektora koga smo svi projektovali, pre svega igrači", podvukao je Karadžić.

Komentari / 0

Ostavite komentar