Партизан: Лажу да су нам уплаћене паре!

Црно-бели су реаговали поводом вести да су инкасирали завидну суму новца. "Црно-белима је јуче (уторак) исплаћено 750.000 евра на име дуговања на плате, а договорена су и два одлична трансфера", објавио је "Блиц" у издању среде.

Кошарка 09.10.2014 | 12:09
Партизан: Лажу да су нам уплаћене паре!

Та два трансфера, према писању овог дневника, јесу Милан Мачван одмах и Александар Павловић у марту.

Кошаркашки клуб Партизан реаговао је поводом ове вести на свом званином порталу.

Саопштење преносимо у целости.

"Пословни директор клуба из Хумске Млађан Шилобад оштро је демантовао наводе дневних новина Блиц у издању од среде, 8. октобра. Новинар је истакао следеће: 'Црмо-белима је јуче исплаћено 750.000 евра на име дуговања за плате'.

"То није истина, а није ни први пут да Блиц објављује неистине о КК Партизан. Навели су да је у уторак на рачун клуба уплаћено 750.000 евра, што је апсолутна неистина. Јасна је намера због чега се то пише, јер познато је да Партизан има дуговања из претходних сезона, па на тај начин желе да изазову неповерење према људима који воде клуб. Ствара се атмосфера да су они којима се дугује остали ускраћени за нешто што су можда други добили. Нејасно је да ли је поменути новинар то сам измислио или му је речено да то напише, од стране људи који су се таквим радњама бавили и раније.

Таквим испадима у информисању креира се атмосфера да не треба решавати питање финансирања спорта, јер јавност добија слику да се новчана средства у тој области обезбеђују лако и у огромним износима, што свакако није случај".

Коментари / 0

Оставите коментар