Partizan: Lažu da su nam uplaćene pare!

Crno-beli su reagovali povodom vesti da su inkasirali zavidnu sumu novca. "Crno-belima je juče (utorak) isplaćeno 750.000 evra na ime dugovanja na plate, a dogovorena su i dva odlična transfera", objavio je "Blic" u izdanju srede.

Košarka 09.10.2014 | 12:09
Partizan: Lažu da su nam uplaćene pare!

Ta dva transfera, prema pisanju ovog dnevnika, jesu Milan Mačvan odmah i Aleksandar Pavlović u martu.

Košarkaški klub Partizan reagovao je povodom ove vesti na svom zvaninom portalu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Poslovni direktor kluba iz Humske Mlađan Šilobad oštro je demantovao navode dnevnih novina Blic u izdanju od srede, 8. oktobra. Novinar je istakao sledeće: 'Crmo-belima je juče isplaćeno 750.000 evra na ime dugovanja za plate'.

"To nije istina, a nije ni prvi put da Blic objavljuje neistine o KK Partizan. Naveli su da je u utorak na račun kluba uplaćeno 750.000 evra, što je apsolutna neistina. Jasna je namera zbog čega se to piše, jer poznato je da Partizan ima dugovanja iz prethodnih sezona, pa na taj način žele da izazovu nepoverenje prema ljudima koji vode klub. Stvara se atmosfera da su oni kojima se duguje ostali uskraćeni za nešto što su možda drugi dobili. Nejasno je da li je pomenuti novinar to sam izmislio ili mu je rečeno da to napiše, od strane ljudi koji su se takvim radnjama bavili i ranije.

Takvim ispadima u informisanju kreira se atmosfera da ne treba rešavati pitanje finansiranja sporta, jer javnost dobija sliku da se novčana sredstva u toj oblasti obezbeđuju lako i u ogromnim iznosima, što svakako nije slučaj".

Komentari / 0

Ostavite komentar