Рафа: Повреде, повреде...

Шпанац каже да му је година добро почела, али да су онда уследиле повреде и да су кола кренула низбрдо.

Тенис 09.10.2014 | 11:55
Рафа: Повреде, повреде...

Рафаел Надал далеко је од форме која га је сврстала у најбоље тенисере свих времена. Лоше партије узроковане константним повредама допринеле су да Шпанац друго место на АТП листи овог понедељка препусти Роџеру Федереру.

Надал је лошу форму потврдио и поразом на старту турнира у Шангају.

Некада најбољи играч света рекао је после пораза од земљака Фелисијана Лопеза (6:3, 7:6) да ове сезоне није имао среће са повредама.

Надал није играо последња три месеца након елиминације у првом колу Халеа од Немца Дастина Брауна (6:4, 6:0), а претходно је у осмини финала Вимблдона изгубио од Аустралијанаца Ника Киргиоса са 7:6 (7:5), 5:7, 7:5 (7:5), 6:3.

"Нисам имао среће од Вимблдона. До тада је све било у реду, играо сам добро, имао позитивну годину, али после се све променило. Прво проблем са зглобом, сад ово... Последњих неколико месеци заиста су били тешки за мене", рекао је Надал за сајт турнира.

Њему је у недељу дијагностификовано запаљење слепог црева, али је одлучио да на операцију оде после завршног турнира у Лондону.

"Изгубио сам, Лопез је био бољи од мене. То је то. Не желим да причам о болести, о томе сам причао раније", додао је Надал.

Коментари / 0

Оставите коментар