Бонући се најео бијелог лука пре меча са Ромом!

Мотивациони тренер Јувентусовог дефанзивца открио који му је рецепт дао уочи дербија с Ромом у којем је постигао победоносни гол.

Фудбал 08.10.2014 | 18:45
Бонући се најео бијелог лука пре меча са Ромом!

Недавно сте имали прилике да читате о контроверзним методама Алберта Фераринија, мотивационог тренера Леонарда Бонућија који је Јувентусовог штопера закључавао у подрум и вређао како би му очврснуо карактер.

Очигледно да су Фераринијеве методе дале резултат, а чудесни тренер је на посебан начин припремио Бонућија за недавни дерби са Ромом. И очигледно да је то урадио успешно, пошто је Јувентус славио у дербију евро-голом Бонућија за 3:2 у 86. минуту. Сада је Ферарини открио и какве је методе користио у припреми Бонућија за Рому.
„У суботу увече смо три сата провели у хотелској соби припремајући се за меч. Методе? Када смо завршили са радом, дао сам Леонарду грицкалице од белог лука. Наравно, реч је о природним састојцима. Пре неколико стотина година, војници су јели бели лук како би остали здрави, јаки и концентрисани у току битке. Пошто је Лео војник, бели лук му помаже да се врати тим коренима. Рекао сам му да поједе те грицкалице с белим луком и да потом дахће у лице Тотију и Жервињу. Најважнији циљ током битке је да победите. Није битно како“, рекао је Ферарини.

Бонућијев ментор је открио и да је тренутно љут на свог ученика.
„Љут сам тренутно на Леа, јер не желим да чујем како прича да је то најважнији гол у његовој каријери, као што је то урадио после утакмице. Мора да остане фокусиран јер најважнији гол у каријери тек треба да дође. Сада мора да заборави Рому, да буде свестан сопствене снаге и да задржи глад за победама.“

Коментари / 0

Оставите коментар