Bonući se najeo bijelog luka pre meča sa Romom!

Motivacioni trener Juventusovog defanzivca otkrio koji mu je recept dao uoči derbija s Romom u kojem je postigao pobedonosni gol.

Fudbal 08.10.2014 | 18:45
Bonući se najeo bijelog luka pre meča sa Romom!

Nedavno ste imali prilike da čitate o kontroverznim metodama Alberta Ferarinija, motivacionog trenera Leonarda Bonućija koji je Juventusovog štopera zaključavao u podrum i vređao kako bi mu očvrsnuo karakter.

Očigledno da su Ferarinijeve metode dale rezultat, a čudesni trener je na poseban način pripremio Bonućija za nedavni derbi sa Romom. I očigledno da je to uradio uspešno, pošto je Juventus slavio u derbiju evro-golom Bonućija za 3:2 u 86. minutu. Sada je Ferarini otkrio i kakve je metode koristio u pripremi Bonućija za Romu.
„U subotu uveče smo tri sata proveli u hotelskoj sobi pripremajući se za meč. Metode? Kada smo završili sa radom, dao sam Leonardu grickalice od belog luka. Naravno, reč je o prirodnim sastojcima. Pre nekoliko stotina godina, vojnici su jeli beli luk kako bi ostali zdravi, jaki i koncentrisani u toku bitke. Pošto je Leo vojnik, beli luk mu pomaže da se vrati tim korenima. Rekao sam mu da pojede te grickalice s belim lukom i da potom dahće u lice Totiju i Žervinju. Najvažniji cilj tokom bitke je da pobedite. Nije bitno kako“, rekao je Ferarini.

Bonućijev mentor je otkrio i da je trenutno ljut na svog učenika.
„Ljut sam trenutno na Lea, jer ne želim da čujem kako priča da je to najvažniji gol u njegovoj karijeri, kao što je to uradio posle utakmice. Mora da ostane fokusiran jer najvažniji gol u karijeri tek treba da dođe. Sada mora da zaboravi Romu, da bude svestan sopstvene snage i da zadrži glad za pobedama.“

Komentari / 0

Ostavite komentar