РТС исплаћује 20 000 евра Ани Николић

Виши суд одлучио је да Радио телевизија Србије мора да исплати Ани Николић целокупне трошкове које је имала око организације и наступа на фестивалу на коме се 2009. године бирао српски представник на Евровизији!

Забава 08.10.2014 | 11:22
РТС исплаћује 20 000 евра Ани Николић

РТС се у полуфиналу огрешио о Ану: нису добро избројали гласове жирија и публике послате у њену корист, пише данашњи Ало.“Дуже од пет година трајало је суђење. Више од 20 сведока је било саслушано. Од Аниног тадашњег менаџера Буде, преко ПР-а, породице и пријатеља. Са друге стране, саслушани су и сведоци из одбране, али очигледно нису имали никакве аргументе којима би оспорили Анину тужбу. Зато је суд, након што је саслушао све сведоке, одлучио да пресуди у Анину корист”, говори добро обавештен извор.

Ана ће од РТС-а инкасирати 20.000 евра, плус ће национална телевизија морати да плати судске трошкове. Подсећања ради, Ана Николић тужила је националну телевизију након такмичења за Евровизију, на којој се бирао наш представник на најпознатијем такмичењу старог континента, а када су јој из Јавног сервиса погрешно избројали гласове.

Коментари / 0

Оставите коментар