RTS isplaćuje 20 000 evra Ani Nikolić

Viši sud odlučio je da Radio televizija Srbije mora da isplati Ani Nikolić celokupne troškove koje je imala oko organizacije i nastupa na festivalu na kome se 2009. godine birao srpski predstavnik na Evroviziji!

Zabava 08.10.2014 | 11:22
RTS isplaćuje 20 000 evra Ani Nikolić

RTS se u polufinalu ogrešio o Anu: nisu dobro izbrojali glasove žirija i publike poslate u njenu korist, piše današnji Alo.“Duže od pet godina trajalo je suđenje. Više od 20 svedoka je bilo saslušano. Od Aninog tadašnjeg menadžera Bude, preko PR-a, porodice i prijatelja. Sa druge strane, saslušani su i svedoci iz odbrane, ali očigledno nisu imali nikakve argumente kojima bi osporili Aninu tužbu. Zato je sud, nakon što je saslušao sve svedoke, odlučio da presudi u Aninu korist”, govori dobro obavešten izvor.

Ana će od RTS-a inkasirati 20.000 evra, plus će nacionalna televizija morati da plati sudske troškove. Podsećanja radi, Ana Nikolić tužila je nacionalnu televiziju nakon takmičenja za Evroviziju, na kojoj se birao naš predstavnik na najpoznatijem takmičenju starog kontinenta, a kada su joj iz Javnog servisa pogrešno izbrojali glasove.

Komentari / 0

Ostavite komentar