'Ђаво' Видал стварно постаје Ђаво!

Шампион Италије Јувентус највероватније ће у јануару продати Чилеанца Манчестер јунајтеду, пренео је "Тутоспорт".

Фудбал 08.10.2014 | 16:15
'Ђаво' Видал стварно постаје Ђаво!

Целог лета брујало се о преласку Артура Видала на Олд Трафорд, али од тог трансфера није било ништа.

Чилеанац се превише опустио у последње време, направио неколико глупости због чега су челници Јувентуса разочарани па су решили да га коначно продају у зимском прелазном року. И то баш Манчестер јунајтеду, преноси "Тутоспорт".

Видал је прошле недеље избачен из једног клуба у пола шест ујутро јер се потукао са обезбеђењем због непознате девојке, а уз то је био у алкохолисаном стању. Закаснио је потом на тренинг, па га је Јувентус казнио са 100.000 евра, а Чилеанац се није нашао у стартној постави на мечу са Ромом (3:2) у недељу.

Италијански клуб би од продаје Видала могао да заради око 40 милиона евра и тај новац добро би му дошао у зимском прелазном року.

Уколико Видал у јануару напусти Јувентус, управа клуба могла би да доводе Џердана Шаћирија из минхенског Бајерна. Он је већ био на мети торинског клуба и у претходном прелазном року, али пошто није продао Видала, транфер швајцарског репрезентативца није се реализовао.

Видал је у Јувентус дошао 2011. године из Бајерн Леверкузена, а за "стару даму" до сада је одиграо 132 утакмице и постигао 42 гола.

Коментари / 0

Оставите коментар