'Đavo' Vidal stvarno postaje Đavo!

Šampion Italije Juventus najverovatnije će u januaru prodati Čileanca Mančester junajtedu, preneo je "Tutosport".

Fudbal 08.10.2014 | 16:15
'Đavo' Vidal stvarno postaje Đavo!

Celog leta brujalo se o prelasku Artura Vidala na Old Traford, ali od tog transfera nije bilo ništa.

Čileanac se previše opustio u poslednje vreme, napravio nekoliko gluposti zbog čega su čelnici Juventusa razočarani pa su rešili da ga konačno prodaju u zimskom prelaznom roku. I to baš Mančester junajtedu, prenosi "Tutosport".

Vidal je prošle nedelje izbačen iz jednog kluba u pola šest ujutro jer se potukao sa obezbeđenjem zbog nepoznate devojke, a uz to je bio u alkoholisanom stanju. Zakasnio je potom na trening, pa ga je Juventus kaznio sa 100.000 evra, a Čileanac se nije našao u startnoj postavi na meču sa Romom (3:2) u nedelju.

Italijanski klub bi od prodaje Vidala mogao da zaradi oko 40 miliona evra i taj novac dobro bi mu došao u zimskom prelaznom roku.

Ukoliko Vidal u januaru napusti Juventus, uprava kluba mogla bi da dovode Džerdana Šaćirija iz minhenskog Bajerna. On je već bio na meti torinskog kluba i u prethodnom prelaznom roku, ali pošto nije prodao Vidala, tranfer švajcarskog reprezentativca nije se realizovao.

Vidal je u Juventus došao 2011. godine iz Bajern Leverkuzena, a za "staru damu" do sada je odigrao 132 utakmice i postigao 42 gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar