Мацарију се љуља клупа у Интеру!

Тренер Интера Валтер Мацари добиће отказ ако у следећем првенственом мечу не победи Наполи, а на његово место доћи ће Валтер Зенга, наводи "Коријере дело Спорт".

Фудбал 08.10.2014 | 15:45
Мацарију се љуља клупа у Интеру!

Интер се након два узастопна убедљива пораза од Каљарија и Фјорентине налази на 10. месту у Серији А са већ 10 бодова мање од водећег Јувентуса.

Како наводи угледни италијански лист, председник Интера Ерик Тохир полако губи стрпљење са Мацаријем и меч са Наполијем му је последња шанса.

Зенга, који је као голман Интера освајао трофеје, главни је фаворит за "ужарену" клупу миланског клуба, иако тренутно има посао у екипи Ал Џазире. Италијан је у сезони 2005/2006. на клупи Црвене звезде освојио "дуплу круну", а радио је још у Стеауи, Газијантепу, Катанији, Палерму и Ал Насру.

На листи потенцијалних тренера Интера, али далеко иза Зенге су, такође бивши играчи овог клуба Дијего Симеоне и Синиша Михајловић.

Симеоне последњих неколико година има много успеха са Атлетиком из Мадрида, док Михајловић води Сампдорију и тренутно је трећи на табели Серије А.

Коментари / 0

Оставите коментар