Macariju se ljulja klupa u Interu!

Trener Intera Valter Macari dobiće otkaz ako u sledećem prvenstvenom meču ne pobedi Napoli, a na njegovo mesto doći će Valter Zenga, navodi "Korijere delo Sport".

Fudbal 08.10.2014 | 15:45
Macariju se ljulja klupa u Interu!

Inter se nakon dva uzastopna ubedljiva poraza od Kaljarija i Fjorentine nalazi na 10. mestu u Seriji A sa već 10 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Kako navodi ugledni italijanski list, predsednik Intera Erik Tohir polako gubi strpljenje sa Macarijem i meč sa Napolijem mu je poslednja šansa.

Zenga, koji je kao golman Intera osvajao trofeje, glavni je favorit za "užarenu" klupu milanskog kluba, iako trenutno ima posao u ekipi Al Džazire. Italijan je u sezoni 2005/2006. na klupi Crvene zvezde osvojio "duplu krunu", a radio je još u Steaui, Gazijantepu, Kataniji, Palermu i Al Nasru.

Na listi potencijalnih trenera Intera, ali daleko iza Zenge su, takođe bivši igrači ovog kluba Dijego Simeone i Siniša Mihajlović.

Simeone poslednjih nekoliko godina ima mnogo uspeha sa Atletikom iz Madrida, dok Mihajlović vodi Sampdoriju i trenutno je treći na tabeli Serije A.

Komentari / 0

Ostavite komentar