Видео: Нови ружан гест Фоњинија!

Кинески тенисер Чуан Ванг победио је Фабија Фоњинија у првом колу Шангаја са 7:6 (5), 6:4, а сенку на његов сјајан деби на АТП турнирима бацио је Италијан скандалозним гестом према домаћој публици, којој је показао средњи прст.

Тенис 08.10.2014 | 15:30
Видео: Нови ружан гест Фоњинија!

Седамнаести тенисер света је на неприхватљив начин напустио терен након пораза од 553. играча АТП листе, који је био жељан доказивања пред домаћом публиком. Да све буде бизарније, Фоњини није умео да се помири са поразом од момка са којим је недавно и тренирао.

"Желео сам да победим, вежбао сам са Фоњинијем мало у Пекингу, знам какав је тенисер и тренер ми је рекао које су његове мане. Мислим да сам све планове спровео у дело током меча. Ово је моја прва победа на АТП турниру, ти из мастерс серије 1000. И даље стичем искуство и покушавам да се навикнем на разлику у односу на фјучерсе. Мечеви су много интензивнији, нема лаких поена", рекао је Ванг после меча.

Фоњини је у великој кризи јер му је ово чак пети узастопни пораз, а у јулу је већ направио сличан скандал, пошто је на вређао Филипа Крајиновића.

Коментари / 0

Оставите коментар