Video: Novi ružan gest Fonjinija!

Kineski teniser Čuan Vang pobedio je Fabija Fonjinija u prvom kolu Šangaja sa 7:6 (5), 6:4, a senku na njegov sjajan debi na ATP turnirima bacio je Italijan skandaloznim gestom prema domaćoj publici, kojoj je pokazao srednji prst.

Tenis 08.10.2014 | 15:30
Video: Novi ružan gest Fonjinija!

Sedamnaesti teniser sveta je na neprihvatljiv način napustio teren nakon poraza od 553. igrača ATP liste, koji je bio željan dokazivanja pred domaćom publikom. Da sve bude bizarnije, Fonjini nije umeo da se pomiri sa porazom od momka sa kojim je nedavno i trenirao.

"Želeo sam da pobedim, vežbao sam sa Fonjinijem malo u Pekingu, znam kakav je teniser i trener mi je rekao koje su njegove mane. Mislim da sam sve planove sproveo u delo tokom meča. Ovo je moja prva pobeda na ATP turniru, ti iz masters serije 1000. I dalje stičem iskustvo i pokušavam da se naviknem na razliku u odnosu na fjučerse. Mečevi su mnogo intenzivniji, nema lakih poena", rekao je Vang posle meča.

Fonjini je u velikoj krizi jer mu je ovo čak peti uzastopni poraz, a u julu je već napravio sličan skandal, pošto je na vređao Filipa Krajinovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar