У петак у Бањалуку стиже Звезда!

Утакмица спортских пријатеља Борца и Црвене звезде биће истински спектакл на радост свих заљубљеника у најважнију споредну ствар на свијету. Велико интересовање влада за овај меч, који се игра у петак, 10. октобра са почетком у 17 часова.

Фудбал 08.10.2014 | 00:00
У петак у Бањалуку стиже Звезда!

Експедиција гостију из Београда у град на Врбасу долази у четвртак, а на дан утакмице одржаће јутарњи тренинг у 10 часова. Утакмицу ће судити Един Јакуповић из Бихаћа, а од активног суђења ће се опростити бањалучка тројка Дејан Радиша, Александар Гојић и Горан Ћејић. Од Борчевог дреса ће се опростити дугогодишњи капитен Драшко Жарић.

У предигри пријатељског сусрета између Борца и Црвене звезде снаге ће одмјерити предтакмичари ФК Борац и репрезентације ГФС Бањалука. Уочи почетка меча на Градски стадион ће скочити четири члана ПК Бањалука, који ће носити заставе Републике Српске, града Бањалука и клубова Борца и Црвене звезде.

- Осим наведених дешавања предвиђено је да се одржи и атлетска трка, док ће у полувремену утакмице публику забављати плесна група “Алегро”. У организационом смислу све је спремно за почетак утакмице, а ФК Борац се укључио и у акцију подизања свијести о особама са Даун синдромом, те ће тако и чланови едукативног центра “Свјетлице” бити дио овог спектакла – истакао је Драшко Илић, предсједник ФК Борац.

Улазнице за овај фудбалски спектакл ће бити у продаји од четвртка по цијенама од 12 марака за источну трибину и 10 марака за сјеверну трибину. У зависности од броја ВИП улазница, у продаји ће бити и један контигент карата за западну трибину, које ће се продавати по цијени од 20 марака.

- С обзиром на велико интересовање евидентно је да сви поклоници спорта и ова два клуба неће бити у могућности да присуствују утакмици обезбијеђен је ТВ пренос на РТРС-у. На адресу нашег клуба је стигао и позитиван одговор УЕФА-е, која је дала зелено свјетло за одигравање овог меча. У сваком случају наша је обавеза да покажемо гостопримство и будемо прави домаћини пријатељима из Београда, али и да покажемо спортској јавности да смо у стању да организујемо један овакав догађај, који је од великог значаја за наш клуб, град и цијелу Републику Српску – рекао је Роберт Зрилић, директор ФК Борац.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПОКОЈНА МИЛЕВА

08.10.2014 03:59

ЦУДО ДА СЕ БАЈА НИЈЕ ПРИЈАВИО ДА СУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цера

08.10.2014 05:16

Баја је све то И организовао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука зна

08.10.2014 08:28

Садасњи директор ФК Борац, Драско Илиц перјаница СНСД и прије ратни никоговиц а данас милионер из Крупе, у предизборне сврхе организује ову уталмицу.СНСД је унистио бањалуцки спорт фудбал,рукомет, бокс, косарку а зарад успјеха сеоског клуба Игокеа.Ста о овој утакмици мисле навијаци Борца рекли су на утакмици протиц ФК Зељезницар са двије пароле.Једна је упуцена СНСД-у а друга РТРС.Нека БН телевизија приказе слике са Истоцне трибине градског стадиона у Бањалуци које ниједан резимски медиј није смио да приказе.

ОДГОВОРИТЕ