U petak u Banjaluku stiže Zvezda!

Utakmica sportskih prijatelja Borca i Crvene zvezde biće istinski spektakl na radost svih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Veliko interesovanje vlada za ovaj meč, koji se igra u petak, 10. oktobra sa početkom u 17 časova.

Fudbal 08.10.2014 | 00:00
U petak u Banjaluku stiže Zvezda!

Ekspedicija gostiju iz Beograda u grad na Vrbasu dolazi u četvrtak, a na dan utakmice održaće jutarnji trening u 10 časova. Utakmicu će suditi Edin Jakupović iz Bihaća, a od aktivnog suđenja će se oprostiti banjalučka trojka Dejan Radiša, Aleksandar Gojić i Goran Ćejić. Od Borčevog dresa će se oprostiti dugogodišnji kapiten Draško Žarić.

U predigri prijateljskog susreta između Borca i Crvene zvezde snage će odmjeriti predtakmičari FK Borac i reprezentacije GFS Banjaluka. Uoči početka meča na Gradski stadion će skočiti četiri člana PK Banjaluka, koji će nositi zastave Republike Srpske, grada Banjaluka i klubova Borca i Crvene zvezde.

- Osim navedenih dešavanja predviđeno je da se održi i atletska trka, dok će u poluvremenu utakmice publiku zabavljati plesna grupa “Alegro”. U organizacionom smislu sve je spremno za početak utakmice, a FK Borac se uključio i u akciju podizanja svijesti o osobama sa Daun sindromom, te će tako i članovi edukativnog centra “Svjetlice” biti dio ovog spektakla – istakao je Draško Ilić, predsjednik FK Borac.

Ulaznice za ovaj fudbalski spektakl će biti u prodaji od četvrtka po cijenama od 12 maraka za istočnu tribinu i 10 maraka za sjevernu tribinu. U zavisnosti od broja VIP ulaznica, u prodaji će biti i jedan kontigent karata za zapadnu tribinu, koje će se prodavati po cijeni od 20 maraka.

- S obzirom na veliko interesovanje evidentno je da svi poklonici sporta i ova dva kluba neće biti u mogućnosti da prisustvuju utakmici obezbijeđen je TV prenos na RTRS-u. Na adresu našeg kluba je stigao i pozitivan odgovor UEFA-e, koja je dala zeleno svjetlo za odigravanje ovog meča. U svakom slučaju naša je obaveza da pokažemo gostoprimstvo i budemo pravi domaćini prijateljima iz Beograda, ali i da pokažemo sportskoj javnosti da smo u stanju da organizujemo jedan ovakav događaj, koji je od velikog značaja za naš klub, grad i cijelu Republiku Srpsku – rekao je Robert Zrilić, direktor FK Borac.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

POKOJNA MILEVA

08.10.2014 03:59

CUDO DA SE BAJA NIJE PRIJAVIO DA SUDI.

ODGOVORITE
Name

Cera

08.10.2014 05:16

Baja je sve to I organizovao....

ODGOVORITE
Name

Banjaluka zna

08.10.2014 08:28

Sadasnji direktor FK Borac, Drasko Ilic perjanica SNSD i prije ratni nikogovic a danas milioner iz Krupe, u predizborne svrhe organizuje ovu utalmicu.SNSD je unistio banjalucki sport fudbal,rukomet, boks, kosarku a zarad uspjeha seoskog kluba Igokea.Sta o ovoj utakmici misle navijaci Borca rekli su na utakmici protic FK Zeljeznicar sa dvije parole.Jedna je upucena SNSD-u a druga RTRS.Neka BN televizija prikaze slike sa Istocne tribine gradskog stadiona u Banjaluci koje nijedan rezimski medij nije smio da prikaze.

ODGOVORITE